Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Så här hyr du skåp och vagnar

UB renoverar

Vänd dig till vår informationsdisk för att hyra skåp eller vagn mot en avgift. Lånetiden är ett år och du har möjlighet att låna om förvaringen. Aktuella priser ser du längre ned på sidan.

Du hyr skåp eller vagn i informationsdisken på våning tre. Hyran betalar du med kort eller via faktura. Om din institution ska stå för kostnaden, behöver du uppge kostnadsställe för att vi ska kunna internfakturera.

När du tar emot nyckeln till förvaringen godkänner du samtidigt särskilda villkor. Läs igenom villkoren innan du hyr förvaringen. 

Läs villkoren för hyra av skåp och vagnar (PDF, 113 KB, ny flik)

Efter ett år får du ett påminnelsemejl. Du kan antingen låna om förvaringen och betala på nytt eller återlämna nyckeln. Kom ihåg att ta med nyckeln till informationsdisken även om du vill låna om förvaringen.

Storlekar och priser på skåp och vagnar

Materialförvaring litet skåp

Litet skåp

Bredd: 37 cm
Djup: 40 cm
Höjd: 37 cm

Pris: 125 kronor per år.

mellanstort skåp

Mellanstort skåp

Bredd: 109 cm
Djup: 40 cm
Höjd: 23 cm

Pris: 250 kronor per år.

Materialförvaring stort skåp

Stort skåp

Bredd: 109 cm
Djup: 40 cm
Höjd: 35 cm

Pris: 250 kronor per år.

materialförvaring vagn

Vagn

Vagnar rymmer 2,5 hyllmeter.
Djup: 30 cm

Pris: 500 kronor per år.