Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Var med och förbättra

Delta i panelen och hjälp oss att bli bättre

Vi vill att du ska få en bra upplevelse när du använder våra söksystem eller andra tjänster eller besöka vårt bibliotek. För att uppnå detta behöver vi din hjälp. Var med i vår panel och delta i undersökningar, så får du en gåva som tack för din tid.

Universitetsbiblioteket ansvarar för de flesta söksystem som du använder för böcker och digitalt material. För att utveckla systemen och våra tjänster, behöver vi din hjälp och söker dig som vill delta i vår panel.

Anmäl dig till panelen

Klicka på knappen för att fylla i formuläret och gå med i panelen. Kom ihåg att skicka formuläret.

Delta i panelen

Alla kan vara med i panelen. Det spelar ingen roll om du är student, medarbetare eller inte har någon anknytning till universitetet. Du behöver inte heller ha lånekonto, vara van vid att använda våra system eller ofta besöka biblioteket. Vi arbetar mot diskriminering i vår verksamhet och eftersträvar en stor bredd av testpersoner.

Om du väljer att gå med i panelen kommer vi att kontakta dig om att delta i olika undersökningar. Vi genomför användartester av våra söksystem. Vi gör också undersökningar (intervjuer, fokusgrupper eller enkäter) för att utvärdera våra lokaler och vår service.

Du lovar inte att delta i någon undersökning när du går med i panelen. Och du kan när som helst lämna panelen. 

Väljer du att delta i en undersökning får du en liten gåva som tack för din tid. Det kan till exempel vara två biobiljetter. 

Kontakt

Åsa Forsberg

asa [dot] forsberg [at] ub [dot] lu [dot] se