Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Publicera

Publicera vid Lunds universitet

Forskning, avhandlingar och studentarbeten

Universitetsbiblioteket ger stöd och vägledning i publiceringsfrågor, med särskilda insatser för att främja öppen tillgång och öppen vetenskap. Vi kan bistå med bibliometriska analyser av vetenskaplig produktion och ge stöd och råd kring forskningsutvärdering. Tillsammans med Forskningsservice driver och utvecklar vi LUCRIS, databasen för forskningsinformation, och Forskningsportalen.

Biblioteken vid Lunds universitet samarbetar och kan ge publiceringsstöd och information om open access och vetenskaplig kommunikation.

Kontakt

För frågor om publicering, bibliometri, forskningsdata eller open access kontakta ditt fakultetsbibliotek eller publicera [at] lub [dot] lu [dot] se (publicera[at]lub[dot]lu[dot]se)