Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

The Geolocial Society of London

Forskare vid Lunds universitet kan använda olika avtal för att publicera open access. Avtalen ger författaren lägre APC-kostnad och förenklad hantering av administrativa processer. Läs mer om villkoren för avtalet här.

Om avtalet

Avtalet ger open access-publicering till förhandlade villkor i 6 hybridtidskrifter och 3 bokserier som ges ut av The Geolocial Society of London.

Corresponding author måste vara knuten till Lunds universitet. Avtalet gäller för artiklar som skickats in från och med 1 januari 2022.

Artiklar publiceras under licensen CC-BY.

Arbetsflöde för författare

Var tydlig med din affiliering till Lunds universitet och använd alltid e-post som slutar med lu.se eller lth.se vid kontakt med förlaget.

Publiceringskostnader vid Lunds universitet

Delar av kostnader för publicering, både inom avtalen och som bekostas med det extra publiceringsstödet, faktureras senare till fakulteterna. Beroende på hur din fakultet väljer att hantera kostnaderna kan författaren få betala en del av publiceringsavgiften i ett senare skede.

Läs mer om kostnader för publicering vid Lunds universitet

Kontakt

För frågor om publicering, bibliometri, forskningsdata eller open access kontakta ditt fakultetsbibliotek eller publicera [at] lub [dot] lu [dot] se (publicera[at]lub[dot]lu[dot]se)