Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Cogitatio Press

Lunds universitet har ett avtal som gör det möjligt att utan kostnad publicera open access i tidskrifter hos förlaget Cogitatio Press.

Om avtalet

Författare affilierade till Lunds universitet behöver inte betala någon publiceringsavgift för att publicera sig open access i förlagets tidskrifter. Avtalet gäller för alla Cogitatios tidskrifter.

Tidskrifter som ingår

Tidskrifter som ingår i detta eller andra aktuella publiceringsavtal hittas med hjälp av vår söktjänst där alla tidskriftstitlar finns samlade.

Sök efter tidskrifter som ingår i aktuella förlagsavtal

Arbetsflöde för författare

Var tydlig med affilieringen till Lunds universitet och använd alltid LU / LTH e-post vid kontakt med förlaget. Författare affilierade till Lunds universitet identifieras av förlaget genom sin e-postadress som måste sluta med ”lu.se” eller ”lth.se”.

Kontakt

För frågor om avtalet eller om open access-publicering, kontakta

publicera [at] lub [dot] lu [dot] se