Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Grupparbetsplatser

Det finns flera delvis avgränsade grupparbetsplatser på UB. Dessa är inte bokningsbara. Vi har också fyra grupprum på entréplan som kan bokas av studenter och anställda vid Lunds universitet under terminstid. För närvarande måste du boka dem på plats vid varje grupprum.

Däcket

Våning 1, norra delen. Hit kommer du enklast genom att ta höger efter informationsdisken och gå upp för trappan. När du kommer upp ser du ett antal grupparbetsplatser och det finns ännu fler om du går till höger och passerar de enskilda arbetsplatserna.

Ekmanska biblioteket

Våning 1, sydvästra delen. Hit kan du komma med både trappa och hiss, båda finns till vänster om informationsdisken.

  • whiteboardtavla och/eller blädderblock vid varje arbetsplats

Förberedningen

Våning 3, sydöstra delen. Hit kommer du enklast genom att ta hissen som finns strax till vänster om informationsdisken. Åk till tredje våningen och gå igenom Öppen Samling för att komma till utrymmet.

Våra bokningsbara grupprum

De flesta av våra grupprum hittar du på entréplan, i den nordvästra hörnan. Sväng vänster när du passerat informationsdisken och sedan höger så att du går förbi vår öppna tidskriftssamling för att komma till grupprummen på entréplan. Grupprummen är reserverade för studenter vid Lunds universitet och bokas manuellt vid varje grupprum.

Avkroken

Entréplan, nordvästra delen, whiteboard

Cellen

Entréplan, nordvästra delen, whiteboard

Investigatoriet

Entréplan, nordvästra delen, whiteboard

Tertium

Entréplan, nordvästra delen, dator, vägghängd skärm; fjärrkontroll och adapter för bärbar dator (HDMI) finns att låna i informationsdisken, whiteboard

 

Sidansvarig:

Regler för bokning av grupprum

Bokning sker på papper utanför varje grupprum.

  • För att boka skriver du ditt namn på vald dag och tid.
  • Du får högst boka 4 timmar per dag och högst två pass per vecka.
  • Om den som bokat ej infinner sig 15 min efter påbörjad bokningstid så förfaller bokningen och vem som helst kan nyttja grupprummet.