Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Frontiers

Prisavdrag på APC

Forskare vid Lunds universitet får 10% rabatt på APC vid open access-publicering i Frontiers tidskrifter.

Rabatt på open access-publicering

Forskare vid Lunds universitet får 10% rabatt på APC vid open access-publicering i Frontiers tidskrifter. För att få rabatten måste korresponderande författare vara affilierad till Lunds universitet i artikeln. Använd alltid din e-postadress som slutar på ”lu.se” eller ”lth.se” när du skickar in en artikel.

Den rabatterade författaravgiften kan också täckas av Lunds universitets APC-fond, där det går att få finansiellt stöd för att publicera i rena open access-tidskrifter. Vid beviljad ansökan täcker fonden 50% av resterande kostnad.

Ansök om stöd till publiceringsavgiften från APC-fonden

Kontakt

För frågor om avtalet eller om open access-publicering, kontakta

publicera [at] lub [dot] lu [dot] se