Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Emerald

Läs- och publiceringsavtal

Forskare vid Lunds universitet kan publicera utan kostnad i samtliga tidskrifter som ges ut av Emerald, både rena open access- och hybridtidskrifter.

Om avtalet

Forskare vid Lunds universitet kan publicera utan kostnad i samtliga tidskrifter som ges ut av Emerald, både rena open access- och hybridtidskrifter. Avtalet täcker även publicering i Emeralds open peer review-plattform Emerald Open Research.

Corresponding author måste vara knuten till Lunds universitet i artikeln.

Avtalet gäller för artiklar som accepterats från och med 1a januari 2021.

Tidskrifter som ingår

Tidskrifter som ingår i detta eller andra aktuella publiceringsavtal hittas med hjälp av vår söktjänst där alla tidskriftstitlar finns samlade.

Sök efter tidskrifter som ingår i aktuella förlagsavtal

Arbetsflöde för författare

Var tydlig med affilieringen till Lunds universitet och använd alltid din e-post som slutar med lu.se eller lth.se vid kontakt med förlaget.

Välj open access-publicering i samband med att du skickar in ditt manuskript.

Kontakt

För frågor om avtalet eller om open access-publicering, kontakta

publicera [at] lub [dot] lu [dot] se