Fem kvinnor i Universitetsbibliotekets arkiv

26 januari 2021 13:00 till 26 januari 2023 19:00 | Utställning
Handskriven text ur en av Victoria Benedictssons dagböcker. Arkivmaterial på Universitetsbiblioteket. Foto.
Text ur en av Victoria Benedictssons dagböcker.

Universitetsbiblioteket uppmärksammar fem egensinniga och starka kvinnor i en digital utställning. Lär dig mer om Victoria Benedictsson, Lina Jonn, Majken Johansson, Britt G. Hallqvist och Vivi Täckholm, och upplev hur deras röster fortfarande ljuder starkt ur arkivens sköra blad.

Om evenemanget

Plats: