Vi ställer ut under Hållbarhetsveckan 8−13 april

Intresserad av litteratur i ämnet hållbarhet och klimatfiktion? Välkommen till oss under Hållbarhetsveckan i Lund!

Vi har plockat fram litteratur inom ämnet hållbarhet som du gärna får låna med dig hem. Vi ställer också ut klassiska verk som bland annat handlar om upptäckten av växthuseffekten och ger dig lästips om klimatfiktion.

Utställningen hittar du mellan informationsdisken och dubbelhissarna på bottenvåningen.

Hållbarhetsveckan i Lund 2019

För tredje året i rad arrangerar universitetet och Lunds kommun hållbarhetsveckan, som är en vecka fylld med aktiviteter kring hållbarhet! I år har veckan temat "Transforming our World".

Läs mer om hållbarhetsveckan på Hållbarhetsforum