Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Så här hyr du

Du hyr skåp eller vagn genom att vända dig till informationsdisken. Du kan betala direkt med kort eller få en faktura. Om din institution ska stå för kostnaden, behöver du ha med dig uppgift om kostnadsställe för att vi ska kunna internfakturera.

När du tar emot nyckeln godkänner du samtidigt särskilda villkor, se länk nedan. Läs igenom dessa villkor innan du hyr din förvaring. 

Villkor för hyra av skåp & vagnar (PDF, 113 KB, ny flik)

När det har gått ett år från det att du hyrde så får du ett påminnelsemejl av samma sort som du får för böcker. Det är då dags att gå till informationsdisken igen, för att antingen låna om din förvaring och betala på nytt eller återlämna nyckeln. Glöm inte att ta med din nyckel till informationsdisken även om du vill låna om ditt skåp eller vagn.

Storlekar och kostnader

Materialförvaring litet skåp

Litet skåp

37x37 cm, djup 40 cm.

Kostnad: 125 kr/år

Materialförvaring stort skåp

Stort skåp

109 x 35 cm, djup 40 cm.

Kostnad 250 kr/år

mellanstort skåp

Mellanstort skåp

109 x 23 cm, djup 40 cm.

Kostnad: 250 kr/år

materialförvaring vagn

Vagn

Rymmer 2,5 hyllmeter, djup 30 cm.

Kostnad 500 kr/år