Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kopiera, skanna och skriv ut

Du kan kopiera, skanna och skriva ut på våra skrivare. För att kunna göra det måste du ha ett användarkonto som är kopplat till vårt utskriftssystem.

Hos oss kan du skriva ut, kopiera och skanna i utskriftssystemet Papercut. Är du student eller anställd kopplar du ditt studentkonto eller Lucat-konto. Övriga besökare kopplar sitt besökskonto. Du kan betala för dina utskrifter och kopior genom att koppla ditt kontokort till Papercut eller köpa och registrera ett värdebevis. Skanning är gratis. Är du anställd vid LU kan du gratis använda ditt Lucat-konto.

Läs mer om Papercut och hur du använder det

Våra skrivare står i skrivarrummet mitt på entrévåningen. Det finns också en skrivare i mikrofilmsrummen. Du kan skriva ut, kopiera och skanna på alla våra skrivare.

Priser PaperCut

Besökare använder skrivare i skrivarrummet.