Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kopiera, skanna och skriv ut

Du kan kopiera, skanna och skriva ut på våra skrivare. För att göra det måste du ha ett användarkonto som är kopplat till universitetets utskriftssystem Papercut.

Hos oss använder du utskriftssystemet Papercut för att kopiera, skanna och skriva ut. Är du student eller anställd kopplar du ditt studentkonto eller Lucatkonto till utskriftssystemet. Andra besökare kopplar sitt besökskonto till utskriftssystemet.

Du skannar gratis. Kopior och utskrifter betalar du genom att koppla ditt kontokort till Papercut. Du kan också köpa och registrera ett värdebevis. 

Är du anställd vid universitet är det gratis att kopiera och skriva ut med ditt Lucatkonto.

Läs mer om Papercut och hur du använder utskriftssystemet

Skrivare finns på entréplan och i källaren

Våra skrivare står i skrivarrummet mitt på entréplan. Det finns också en skrivare i mikrofilmsrummen i källaren. Du kan kopiera, skanna och skriva ut på alla våra skrivare.

En man och en kvinna använder skrivare i ett inglasat rum. Fotograf Johan Bävman.
Skrivarrummet på entréplan. Fotograf Johan Bävman.