Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

UB i sociala medier

Möt oss på Facebook, Twitter och Instagram

Du har flera möjligheter att ta del av vår verksamhet och kommunicera med oss via sociala medier.

Genom vår facebooksida kan du ta del av nyheter och annat som rör UB. Sidan kan läsas av alla, om du "gillar" sidan kan du också göra inlägg, ställa frågor eller kommentera på vår vägg.

På UB:s twitterkonto publicerar vi inlägg om aktuella händelser och eventuella incidenter, t.ex. om det uppstår problem med åtkomst till olika resurser. På Twitter har vi valt att skriva genomgående på engelska, och Twitterinläggen publiceras även på facebooksidan för att nå så många som möjligt.

UB har tre Instagramkonton, som tillsammans ger en helhetsbild av det material som biblioteket har. @lundunilib visar godbitar ur det tryck som beställs fram, varvat med bilder på och i byggnaden. På @lundunilib_treasures får du följa med bakom kulisserna bland handskrifter och specialsamlingar, och @lundunilib_ephemera ger dig en inblick i bibliotekets okatalogiserade material. Inläggen skrivs på engelska för att så många som möjligt ska kunna se och läsa om allt vackert, roligt och intressant som gömmer sig i våra arkiv.

 

Sidansvarig:

Följ oss!